Honlap cookie-kat használ, melyek segítenek szolgáltatásainkban. A honlap használatával Ön elfogadja, a cookie-k használatát.

„Aki a jó bort szereti, rossz ember nem lehet.” A megye négy borvidékének kiváló minőségű borai, a dombok közötti falvak borospincéi a borturizmus híveinek kedveznek. Az ezeréves borkultúrájú Csopak-Balatonfüred, a Balaton felvidéki, a Badacsonyi és a Somlói borvidék üde fehérborai és Tihany és környékének zamatos vörösborai kiváló minőségűek.
A környékbeli borospincékbe eredeti hangulatú bortúrákra, ízes vidéki falatokkal összekötött borkóstolásra is szívesen invitáljuk vendégeinket.
Alsóörs félúton Balatonfüred és Balatonalmádi között fekszik, így akár a Füredi Bornapokon kínált balatoni borokat, akár az Almádi Bornapokon, az ország legfőbb borvidékeiről érkező pincészetek borait kívánja ízlelgetni, mindkét rendezvényt könnyedén elérheti a Szandra Panzióból. Igény esetén transzfert biztosítunk.
A borkóstolás többféle stílusban biztosított.

A Mészáros Pince egy tipikusan családi pincészet. A már 6 generációra visszatekintő családi gazdaság sokáig Csipkerózsika álmát aludta. 1989-ben alakították újjá. A vendégek fogadására alapíottuk a Véndiófa borozót a Nyxáló-hegyen, ami mindig híres volt  tüzes, zamatos Olaszrizlingjéről.

www.meszarospince.hu

Családunkban hagyományai vannak a szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek. A Fodorvin Családi Pincészetet 1990-ben alapítottuk feleségemmel. A pincészetet Szentbékkállán építettük meg.

Információ az árakról

Az árak magyar Forintban (HUF) értendőek és tartalmazzák a panzió kényelmi szolgáltatásainak korlátlan használatát, valamint az Általános Forgalmi Adót.

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, amelynek mértéke 500 HUF/éj/18 év feletti vendég!

* Kivétel: a kiemelt időszakok.

Parkolás:
A panzió területén ingyenesen!

Bankkártyák:
EC/MC, Visa

Csekkek, utalványok:
Erzsébet utalvány

Bejelentkezés:
14:00 - 18:00 óra között

Kijelentkezés:
11:00 óráig

Hotel Mayer*** Superior

Suhatag u. 4-6.
Alsóörs
8226 Hungary
Tel.: 87/789-177
Fax.: 87/789-932
E-mail: szallas@hotelmayer.hu

 

 

© 2016 Hotel Mayer minden jog fenntartva. Készítette a Skindrome studio. a JoomShaper által fejlesztett Helix3 felhasználásával