Honlap cookie-kat használ, melyek segítenek szolgáltatásainkban. A honlap használatával Ön elfogadja, a cookie-k használatát.

Csalló Pálinka Manufaktúra

Cégünket 1993-ban - vegyészmérnökökként - családi vállalkozásként hoztuk létre azzal a céllal, hogy hagyományos kisüsti pálinkát állítsunk elő. A cégnév választással a bizalmat kívántuk erősíteni azzal, hogy családi nevünket adtuk tevékenységünkhöz.

1999 januárban - zöldmezős beruházásként - Balatonalmádi határában, a festői szépségű Vödörvölgyben indítottuk el bérszeszfőzdénket a környező és távolabbi lakosság legnagyobb megelégedésére. Vonzáskörzetünkben - és kicsit távolabbról is - közel 2000 visszatérő partnerrel kerültünk kapcsolatba.

 

Bérfőzés keretében arra törekszünk, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk a főzetők igényeihez, számukra a beszállított alapanyagból a legjobb minőségű pálinkát állítsuk elő.

Küldetésünknek tekintjük a Magyarországon kialakult több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományainak őrzését, - de nem utasítjuk el a korszerű szerkezeti anyagok, a műszerezés kínálta előnyöket -. Fatüzelésű rézüstökben, kétszeres lepárlással - saválló hűtőket és tárolótartályokat alkalmazva - állítjuk elő az 50%-os "kisüstit". A vásárlók igényeinek megfelelően 2008. évtől 42%-os pálinkákat is forgalmazunk. A szakirodalomban megjelenő legújabb eredményeket figyelemmel kísérve végezzük munkánkat, melyben jelentős szerep jut a tudásnak, tapasztalatnak.

A meglévő szakértelem és megszerzett tapasztalat alapján 2005-ben láttuk elérkezettnek az időt, hogy saját, palackozott pálinkával megjelenjünk a piacon. Megépítettük palackozó üzemünket.

A kereskedelmi pálinka előállításához az alapanyagot az adott gyümölcs magyarországi legjobb termőhelyeiről szerezzük be. Kézi válogatással biztosítjuk, hogy csak érett, egészséges gyümölcs kerüljön feldolgozásra. Szakértelmünk, több éves tapasztalatunk jelent garanciát a jó minőségre. Termékeinket a gasztronómai élvezetek kedvelőinek szánjuk, akik szeretik a különlegességeket, a tiszta, természetes ízeket, elutasítják a világunkat elárasztó mesterséges aromákat, szinezékeket tartalmazó termékeket, tisztelik a hagyományokat. Pálinkáinkat kis volumenben hozzuk forgalomba.

Működtetjük a HACCP (Élelmiszerbiztonsági) rendszert, az ISO 9001:2000 Minőségbiztosítási rendszert.

A környezetvédelmi előírásoknak maradéktalanul eleget téve a hulladékokat hatósági engedéllyel talajerő visszapótlásként hasznosítjuk. A természeti erőforrásokkal takarékosan bánunk; a hűtővizet visszaforgatjuk, az energiát megújuló erőforrásból nyerjük.

Jelszavunk: Természet, Hagyomány, Minőség

 

Csalló Jenő
ügyvezető

Információ az árakról

Az árak magyar Forintban (HUF) értendőek és tartalmazzák a panzió kényelmi szolgáltatásainak korlátlan használatát, valamint az Általános Forgalmi Adót.

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, amelynek mértéke 500 HUF/éj/18 év feletti vendég!

* Kivétel: a kiemelt időszakok.

Parkolás:
A panzió területén ingyenesen!

Bankkártyák:
EC/MC, Visa

Csekkek, utalványok:
Erzsébet utalvány

Bejelentkezés:
14:00 - 18:00 óra között

Kijelentkezés:
11:00 óráig

Hotel Mayer*** Superior

Suhatag u. 4-6.
Alsóörs
8226 Hungary
Tel.: 87/789-177
Fax.: 87/789-932
E-mail: szallas@hotelmayer.hu

 

 

© 2016 Hotel Mayer minden jog fenntartva. Készítette a Skindrome studio. a JoomShaper által fejlesztett Helix3 felhasználásával